Navijač najavio samopovređivanje na Lejver Kupu! Poznat i razlog zašto je to učinio pred Đokovićem, Nadalom, Federerom i ostalima (VIDEO)

23.09.2022

16:37

0

Još jedan borac za ekološka prava

Navijač najavio samopovređivanje na Lejver Kupu! Poznat i razlog zašto je to učinio pred Đokovićem, Nadalom, Federerom i ostalima (VIDEO)
Tan2022-9-23_172623568_0 - Copyright Tanjug/AP Photo/Kin Cheung

Vatra na terenu u Londonu uplašila je navijače širom sveta. Tokom meča između Stefanosa Cicipasa i Dijega Švarcmana, jedan navijač je utrčao na teren i pokušao da zapali sebe.

Obezbeđenje je reagovalo dok je vatra bila na ruci, pa je sprečena tragedija, a u međuvremenu je poznato i šta se krije iza ovakvog čina.

Nakon što je obezbeđenje iznelo navijača sa terena, a čitav događaj odigravao se pred najboljim teniserima današnjice - Novakom Đokovićem, Rafaelom Nadalom, Rodžerom Federerom, Endijem Marijem, Kasperom Rudom, Stefanosom Cicipasom, otkriveno je da je zapravo reč o borbi za smanjenje emisije štetnih gasova.

Na majici koju je nosio, bio je natpis "End UK private jets", odnosno - Kraj privatnih aviona u Velikoj Britaniji!

Na Tviteru je ubrzo isplivao snimak ovog mladića, koji je ovaj čin i najavio.

 

 

- Znam da će navijači na terenu biti uznemireni, da će neki biti traumatizovani činjenicom da ću se samopovrediti, a situacija je takva da sam besan. Nepravedno je to što će publika patiti, jer nije ništa kriva za to. Treba da zaustavimo globalno zagrevanje, stotine miliona ljudi će proći kroz neviđene stvari, imaće problema sa glađu i žeđu. Odgovor britanske elite na to je da i dalje lete privatnim avionima, drugim rečima ne brinu o našoj budućnosti. Ne vredi ni pričati o solarnim panelima, dok oni to rade. Buduće generacije treba da budu upoznate sa svim - rekao je ovaj momak.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike