Nova promena u timu najboljeg tenisera sveta (foto)

19.10.2020

14:27 >> 14:28

0

Autor: D. B.

U Beograd stigao šampion Vimbldona iz 2001. godine

Nova promena u timu najboljeg tenisera sveta (foto)
Copyright Profimedia

Američka turneja pod komandom Gorana Ivaniševića. Evropski deo nastavka sezone pod budnim okom Marjana Vajde. A kako stvari trenutno izgledaju do kraja ove neobične takmičarske godine Novak Đoković će igrati na osnovu taktova koje bude dirigovao Ivanišević.

Zašto Đoković jedva čeka 8. mart?

Čovek koji je osvojio Vimbldon 2001. godine stigao je u Beograd i preuzeo je brigu o najboljem teniseru sveta. Logika govori i da će Ivanišević biti trener koji će praiti Đokovića na turniru u Beču koji počinje krajem ove sedmice.

Ivanišević je poslednju put bio u Beograd tokom letošnjeg “Adrija tura”, a nedavno je i javno priznao da je pogrešio kada je izjavio da Nadal nema šanse protiv njegovog učenika u finalu Rolan Garosa.

– Bio sam uveren da će Novak pobediti u Parizu. Slao sam poruke fizioterapeutu Miljanu Amanoviću sa takvim sadržajem dugo. Bi sam preambiciozan kda sam rekao da Nadal nema šanse, ali stvarno sam mislio da je Nole favorit. Bio sam uveren da je ovo Noletova godina. Ipak, nije igrao na svom uobičajnom nivou, a Rafa je bio nepogrešiv. Odigrao je perfektan meč – rekao je Ivanišević pre nekoliko dana.

Pod budnim okom Gorana Ivaniševića Novak je springovao sa jednim od najtalentovanijih tenisera iz Srbije Hamadom Međedovićem.

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike