Nole uzeo slobodan dan, otišao na Rtanj i tamo iznenadio mladu srpsku glumicu (FOTO)

16.08.2022

07:04

0

Autor: 24sedam

Đoković na dan ostavio reket i loptice da bi bio u prirodi

Nole uzeo slobodan dan, otišao na Rtanj i tamo iznenadio mladu srpsku glumicu (FOTO)
Đoković i Ivanišević - Copyright MN Press

Najbolji srpski teniser Novak Đoković posle posete piramidama u Visokom u BiH, došao je i na srpsku planinu Rtanj, koju mnogi zbog svog oblika poistovećuju sa drevnim građevinama iz Egipta.

Njegova poseta posebno je obradovala srpsku glumicu Hristinu Popović koja nije propustila priliku da taj trenutak podeli sa svojim pratiocima na Instagramu sa posebnom porukom:

- "The Navel of the world" - Arthur C. Clarke je za Rtanj rekao da je pupak sveta. Mesto gde se čuda dešavaju. Naš san se danas ostvario, hvala Kosmos. GOAT - napisala je popularna glumica.

 

 

Đoković je očigledno uzeo slobodan dan od treninga da poseti ovu prirodnu lepotu Srbije, koja postaje sve zanimljivija turistička destinacija.

Na 13 dana od početka poslednjeg grend slema u sezoni i dalje nije sigurno da će Đoković dobiti priliku da brani bodove osvojene prošlogodišnjim plasmanom u finale. Američke vlasti i dalje drže propis na snazi po kome nevakcinisani stranci ne mogu da uđu u zemlju, a srpski teniser pripada toj grupi ljudi.

Prošle godine Đoković je izgubio od Medvedeva u borbi za svoj četvrti grend slem u sezoni.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike