Olga slavila u "kafiću"! Čudesna Srpkinja okrenula Ruskinju u cirkusu u Lozani! (VIDEO)

14.07.2022

13:21

0

Autor: G. F.

Danilovićeva bolja od Kalinskaje za plasman u četvrtfinale

Olga slavila u "kafiću"! Čudesna Srpkinja okrenula Ruskinju u cirkusu u Lozani! (VIDEO)
profimedia-0693448575 - Copyright Profimedia/Rob Prange/DPPI/LiveMedia

Krajnje neobičan, i kada govorimo o dešavanjima na terenu, ali van njega, meč odigrale su Olga Danilović i Ana Kalinskaja.

Posle velike drame i dva sata igre Srpkinja je bila bolja od Ruskinje sa 6:3, 3:6, 7:5, iako je u trećem setu bila na ivici poraza, pa čak spasila i meč loptu!

 

 

Već na startu prvog seta Olga je izgubila svoj servis, ali je već u sledećem gejmu uspela da uzvrati rivalki istom merom. Kada je napravila još jedan brejk postalo je jasno da je u boljem ritmu od rivalke i da će steći značajnu prednost.

A onda je krenulo ludilo na "tribinama". Naime na terenu u Lozani jedan deo je zapravo kafić u kom se ljudi ponašaju kao u kafiću, a ne kao na teniskom meču. Smetalo je to teniserkama, a Ruskinja je nakon gubitka prvog seta bili na ivici totalnog raspada.

Raspravljala je sa sudijom, raspitivala se i za mogućnost da se povuče sa turnira, a onda čak briznula u plač! Zaista nesvakidašnje scene za jedan teniski meč.

To pražnjenje joj je ipak pomoglo, pa je u drugom setu bila mnogo bolja i stigla do izjednačenja. Olga je čak morala da prekida meč da bi umirila goste pomenutog kafića!

 

 

Kada je u trećem povela sa 4:1 uz dva brejka, delovalo je da je mesto u četvrtfinalu njeno. A onda je proradila naša teniserka, koja je imala i podršku dva navijača (njih dvojica su se posebno istakla) i uspela da smanji na 4:3, pa zatim i izjednači na 5:5 iako je Kalinskaja imala meč loptu.

U naredna dva gejma naša teniserka je iskoristila to što je u naletu, odlično odservirala, a zatim na  servis rivalke  iskoristila treću meč loptu za mesto među osam najboljih u Lozani.

Danilovićevu, trenutno 124. teniserku na WTA listi  sada očekuje duel sa domaćom igračicom Simonom Valter (154. mesto).

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike