Iznenađenje u Novakovom delu žreba: Jedan od favorita završio takmičenje

29.10.2020

21:32 >> 21:36

0

Autor: N. St.

Malo ko je očekivao ovo...

Iznenađenje u Novakovom delu žreba: Jedan od favorita završio takmičenje
Copyright MN Press

Posao za Novaka Đokovića (ni)je olakšan. U zavisnosti od toga na koji način se gledaju rezultati u večernjem terminu na turniru u Beču.

Treći nosilac i peti teniser sveta Stefanos Cicipas (Grčka) je završio takmičenje u osmini finala. Posle preokreta ga je savladao Grigor Dimitrov (Bugarska) – 6:7 (5:7), 6:4, 6:3. Bugarin je u delu žreba sa srpskim igračem i naredni rival biće mu Britanac Danijel Evans.

Za razliku od Grka Danil Medvedev (Rusija) i Dominik Tim (Austrija) su opravdali očekivanja. Rus je, znatno teže od planiranog, uspeo da savlada Vaseka Pospišila (Kanada) – 4:6, 6:3, 6:2. Čeka ga okršaj sa Kevinom Andersonom (Južnoafrička republika).

Miljenik domaće publike je imao lak posao. Tim je rutinski izašao na kraj sa Kristijanom Garinom (Čile) – 6:3, 6:2. Za mesto u polufinalu boriće se sa Andrejem Rubljevim (Rusija) kome je Janik Siner (Italija) predao meč u trećem gemu prvog seta.

Podsetimo, Đokovića sutra igra protiv Lorenca Sonega (Italija), a bolji iz tog meča igraće sa pobednikom duela Dimitrov/Evans.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike