Novak pre ručka sa Slovencem, Krajinović koji minut kasnije

27.05.2022

06:01

0

Poznate satnice današnjih mečeva na Rolan Garosu

Novak pre ručka sa Slovencem, Krajinović koji minut kasnije
Tan2022-5-23_215497_0 - Copyright Tanjug/AP Photo/Mićel Euler

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković danas će na teren u meču trećeg kola.

Rival srpskom igraču biće Slovenac Aljaž Bedene, a početak ovog susreta  na centralnom terenu "Filip Šatrije" ne očekuje se pre 13.30.

Novak je u prethodnoj rundi savladao mladog Slovaka, Aleksa Molčana, sa 3:0. Interesantno, ali Molčanov trener je nekadašnji blizak Noletov saradnik, Marjan Vajda, a u tandemu su osvojili 20 grend slem titulu, za 15 godina saradnje.

Nakon tog susreta, Novak je imao poruku za svog nekadašnjeg trenera.

Igrao sam protiv specijaliste za šljaku, nadam se da je ovo poslednji put da igram protiv igrača kog trenira Marijan Vajda. Hvala publici, što ste došli na Leglen, bio je veoma težak meč, bili su teški uslovi, bilo je mnogo vetra. Uvek moramo da budemo mnogo koncentrisani, bila je različita rotacija lopte, zbog vetra je bitno gde sedite - istakao je Nole odmah posle meča.

U četvrtak su odigrani mečevi drugog i trećeg kola muškog i ženskog singla, pa je tako Srbija ostala bez dvoje učesnika, Aleksandre Krunić i Lasla Đerea.

A danas ćemo na terenu, pored Novaka, gledati i Filipa Krajinovića, koji svoj susret osmine finala igra od 14.00 sati, a rival mu je Feliks Ože-Alijasim.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike