Proterali Novaka pa mu čestitaju na uspesima! Australijancima savest baš nije mirna

15.05.2022

05:32

0

Ovakva pobeda zaslužna je komentara

Proterali Novaka pa mu čestitaju na uspesima! Australijancima savest baš nije mirna
majstor - Copyright Tanjug/AP Photo/Alešandra Tarantino)

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković, plasmanom u finale mastersa u Rimu ostvario je 1000. pobedu u karijeru i samo je četvorica igrača koja na večnoj listi imaju više trijumfa.

Jasno je o kolikom uspehu se radi, a domaćini turnira u Italiji su priredili iznenađenje u vidu torte sa velikim brojem 1.000, nakon čega su usledile čestitke.

Ni manje ni više, među prvima je stigla sa Australijan opena!

 

 

Čudno, naročito kada se podsetimo na period od pre pet meseci, kada je Novak najpre pozvan u zemlju, pa poslat u karantin, a zatim i deportovan uz zabranu učešća na prvom grend slemu u sezoni.

Javnost u Australiji u januaru nimalo nije bila pozitivno naklonjena prema Đokoviću, međutim, neki navodi koji dolaze iz Australije prenose da su organizatori i rukovodstvo turnira uprkos svemu želeli da vide Novaka na terenu.

Međutim, Novak je ponovo pokazao koliko je veliki, te je u objavi na društvenim mrežama zahvalio, kada su usledili komentari i pohvale na strani srpskog tenisera.

Ubrzo je stigla i čestitka sa Rolan Garosa koji počinje za nedelju dana.

Do tada, na Novaku je da na najbolji mogući način potvrdi put u Pariz, osvajanjem titule. U finalu Rima, danas ga od 16 sati čeka Stefanos Cicipas.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike