Krajinović se oprostio od Rima! Siner završio Filipovu bajku u večnom gradu!

12.05.2022

16:34

0

Autor: 24sedam

Siner preveliki zalogaj za Srbina

Krajinović se oprostio od Rima! Siner završio Filipovu bajku u večnom gradu!
filip krajinovic 1 - Copyright Profimedia

Srpski teniser Filip Krajinović zaustavljen je u osmini finala Mastersa u Rimu, pošto je danas poražen od Italijana Janika Sinera 6:2, 7:6 (8:6).

Srpski teniser je napravio odličnu uvertiru za jednog od miljenika domaće publike. Bez izgubljenog seta protiv Tijafoa i Rubljova, Filip je stigao do trećeg kola turnira u „večnom gradu“, gde je Italijan, ipak, bio preveliki zalogaj.

Krajinović je već u trećem gemu izgubio servis, a kada je Siner napravio brejk i u petom bilo je jasno u kom pravcu ide uvodni set.

U drugom delu susreta Siner je nastavio da napada i oduzeo je servis Krajinoviću u prvom gemu. Srbin je uzvratio brejk i izjednačio na 2:2, što je Srbinu dalo dodatni elan u pokušaju da meč odvede u treći set.

Međutim, u odlučujućem delu taj brejka, pri rezultatu 6:6, Filipu je pala koncentracija, što je italijanski teniser iskoristio i rešio meč u svoju korist.

Siner će u narednom meču igrati protiv Grka Stefanosa Cicipasa, koji je ranije danas savladao Rusa Karena Hačanova 4:6, 6:0, 6:3.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike