Nole pisao drugu u Ukrajini: Stako, druže mislim na tebe! Reci mi gde da pošaljem pomoć! (FOTO)

06.03.2022

12:02

0

Autor: 24sedam

Novak Đoković pokazao još jednom da ima veliko srce

Nole pisao drugu u Ukrajini: Stako, druže mislim na tebe! Reci mi gde da pošaljem pomoć! (FOTO)
nole2 - Copyright Instagram printscreen

Ukrajinski teniser Sergej Stahovski podelio je svojim pratiocima na Instagramu prepisku koju je danas vodio sa najboljim teniserom sveta Novakom Đokovićem.

Nole, koji je sa Stahovskim prijatelj dugi niz godina unazad, pokazao je porukama da brine za druga koji je obukao uniformu i trenutno je na raspolaganju vojsci Ukrajine koja ovih dana vodi žestoke borbe sa ruskim snagama.

- Stako, kako si? Da li si na ratištu! Mislim na tebe, nadam se da će se uskoro sve smiriti. Molim te, reci mi najbolji način da uputim pomoć, novčanu pomoć i bilo koju drugu pomoć - napisao je Novak svom prijatelju u Ukrajini.

 

 

Stahovski se oglasio i u medijima povodom trenutne situacije, izjavivši da će jednom, kada sve bude gotovo, tražiti oproštaj od žene i dece što je morao da ih napusti da bi se borio za svoju zemlju:

- Da nisam otišao od porodice i došao u svoju zemlju da joj pomognem koliko mogu, zauvek bih se osećao krivim. Sada se osećam krivim što sam porodicu ostavio. Izviniću im se kad sve ovo prođe jednom - rekao je Stahovski.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike