Del Potro na oproštaju istakao da najveći uspeh nije trofej, već podrška ljudi! Sada samo hoću da spavam bez bola (VIDEO)

09.02.2022

08:41

0

Argentina je u suzama, div sa Tandila je završio karijeru

Del Potro na oproštaju istakao da najveći uspeh nije trofej, već podrška ljudi! Sada samo hoću da spavam bez bola (VIDEO)
Tan2022-2-9_04123619_0 - Copyright Tanjug/AP

Jedan od najomiljenijih tenisera današnjice, Huan Martin del Potro, oprostio se od aktivnog bavljenja sportom na turniru u domovini.

Ceo Buenos Ajres juče je bio pun snažnih emocija, a Del Potro se od tenisa oprostio u suzama posle poraza od Federika Delbonisa.

Koliko mu je teško palo povlačenje, pokazuju i suze tokom meča. Pre nego što je napustio teren, skinuo je traku, po kojoj je bio prepoznatljiv tokom karijere i ostavio je na mreži.

 

 

 

 

Na konferenciji za medije, naveo je da njegovi najveći uspesi nisu ni osvajanje US Opena, treće mesto na ATP listi, osvojen Dejvis kup ili srebro i bronza na Olimpijskim igrama.

- Najteža stvar koju možete ostvariti nije trofej ili mesto na ATP listi, već ljubav i podrška ljudi. Mislim da sam ja uspeo da dođem do toga - rekao je Del Potro.

Sad ima samo jednu želju, da bol nestane iz njegovog života.

- Sada samo hoću da živim u miru i da spavam bez bola u nozi - zaključio je Argentinac


Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike