Problemi na tribinama u Melburnu! Navijači pravili haos, intervenisao i sudija, a i Beretini je imao šta da kaže (VIDEO)

26.01.2022

09:22

0

Autor: 24sedam

Italijan slavio posle pet setova

Problemi na tribinama u Melburnu! Navijači pravili haos, intervenisao i sudija, a i Beretini je imao šta da kaže (VIDEO)
Tan2022-1-25_14559473_3 - Copyright Tanjug/ AP Photo/Hamish Blair

Mateo Beretini se plasirao u polufinale Australijan opena, pobedom nad Gaelom Monfisom. Italijan je dobio prva dva seta, zatim dva izgubio od Francuza, da bi u poslednjem slavio sa 6:2.

Ali ovaj meč su obeležili i manji incidenti, koji su izazvali navijači. Dok je Monfis bio na servisu, neki navijači su bili previše bučni.

- Ako ne želite da gledate, molim vas, idite - rekao je jedan od najpoznatijih teniskih sudija, Džejm Keotavong.

Kada se meč završio, komentar je dao i Beretini, mada je i on bio prekidan. Iako se nije čulo najjasnije, kao da je neko rekao "je.. se".

- Nisam čuo. Mnogo je ovde ljudi i mislim da neki od njih i nisu ljubitelji tenisa - kazao je Beretini, a zatim dobio aplauz ostatka publike.

- Tako je, kako je. Ne možete da kontrolišete svakoga.

Italijan će u polufinalu za protivnika imati Rafaela Nadala. U drugom će igrati Stefanos Cicipas i bolji iz okršaja Danila Medvedeva i Feliksa Ožera-Alijasima.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike