Nole i sponzori te vole! Švajcarski "Hublot" se izjasnio o saradnji sa Đokovićem, baš kao i austrijski bankari

24.01.2022

14:01

0

Autor: 24sedam

Proizvođač satova imaće jedan sastanak sa Srbinom

Nole i sponzori te vole! Švajcarski "Hublot" se izjasnio o saradnji sa Đokovićem, baš kao i austrijski bankari
Copyright Profimedia

Proizvođač satova "Hublot", sponzor Novaka Đokovića, veruje da je vakcinacija lični izbor povodom sve većih pritisaka da se svi brenovi izjasne povodom buduće saradnje sa srpskim teniserom.

Ova grupacija iz Švajcarske i njen izvršni direktor Rikardo Gvadalupe rekli su da je u planu susret sa Đokovićem kako bi iz prve ruke saznali njegove stavove.

- Čekamo da vidimo kakav je njegov stav u vezi sa svime kroz šta je prošao. Princip vakcina je da je to nešto privatno. Mi cenimo ličnu slobodu. Svako može da odluči. Može biti za ili protiv. To je naš stav - rekao je Gvadalupe.

Direktor poznate firme dodao je još kako veruje da će Đoković dati izjavu na kraju  turnira u Melburnu.

- Tada ćemo definisati našu poziciju.

Prvi reket sveta je prošle godine zaradio 30 miliona dolara od sponzorskih ugovora, prema saznanjima američkog Forbsa. Drugi vodeći Đokovićev sponzor, francuski brend odeće "Lacoste", izjasnio se prošle nedelje stavom da će kontaktirati Srbina i da će pretresti događaje u Australiji.

Treći Đokovićev sponzor, proizvođač automobila "Peugeot", odbio je da komentariše incidente u Melburnu, kao austrijska banka "Raiffeisen Bank International".

- Odluka o saradnji je doneta mnogo pre aktuelnog izveštavanja o Novaku Đokoviću u Australiji i njegovom vakcinalnom statusu protiv COVID-19 - navodi se u današnjem saopštenju banke.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike