Tužno je bilo gledati kako se prema Đokoviću ponašaju kao da je kriminalac

23.01.2022

07:54

0

Autor: 24sedam

Francuz Benoa Per progovorio o odnosu Australije prema Noletu

Tužno je bilo gledati kako se prema Đokoviću ponašaju kao da je kriminalac
novak - Copyright Profimedia

Francuski teniser Benoa Per nije više u konkurenciji na AO u Melburnu, jer je u trećem kolu eliminisan od Grka Stefanosa Cicipasa, pa je u svom poznatom maniru, kao čovek bez dlake na jeziku, rekao šta misli o glavnoj temi prvog grend slema Novaku Đokoviću.

Per ističe da je zagovornik vakcinacije i da je Đoković morao da dođe sa potvrdom o primljenom cepivu, ali kad se to već nije desilo, zbog toga nije zaslužio tretman kakav imaju kriminalci.

- Ja sam vakcinisan, cela moja porodica je vakcinisana. Ja sam za vakcinu, uvek sam to govorio - počeo je Per:

- ''Đoko'', nemam ništa protiv njega, sviđa mi se, ali po pravilima, na ovom turniru u svakom slučaju, nije imao sve što je potrebno da bi mogao da dođe. On je doneo odluku da dođe, on je doneo odluku da se i ne vakciniše. To su njegovi izbori. Onda ih moraš prihvatiti. Naravno da je tužno videti čoveka kao što je Đoković da dolazi ovde i da ga tretiraju kao kriminalca. Za mene je da se vakcinišemo ili ne vakcinišemo, pravo izbora, ali ja bih samo voleo da kada bismo se opredelili da možemo ponovo da živimo normalno. Tužan sam zbog njega, ali pravila su ovde takva - rekao je Per za "Lekip".

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike