Nole na Ostrogu tražio odgovore za iskušenja kroz koja prolazi! Od Mitropolita dobio vredan poklon! (FOTO)

21.01.2022

17:59

0

Autor: 24sedam

Najbolji teniser sveta proveo prijatno vreme u pravoslavnoj svetinji

Nole na Ostrogu tražio odgovore za iskušenja kroz koja prolazi! Od Mitropolita dobio vredan poklon! (FOTO)
51832714817_49a94e58e9_c - Copyright Mitropolija

Najbolji teniser sveta Novak Đoković još leči „rane“ zadobijene nedavno u Melburnu. Iza prvog reketa planete je 11 paklenih dana u Australiji, koji su završeni deportacijom i sprečavanjem da učestvuje na prvom grend slemu sezone.

Nole se po povratku u Srbiju odlučio na određenu izolaciju, a posle nekoliko dana provedenih u rodnom gradu prvi reket sveta se uputio ka Crnoj Gori, gde je posvetio pravoslavnu svetinju Ostrog.

Srpski as se u manastirskim odajama poklonio moštima Svetog Vasilija Ostroškog Čudotvorca, a posle obilaska manastirskih svetinja u tamnošnjoj trepezariji je proveo vreme u razgovoru sa Mitropolitom crnogorsko-primorskim Joanikijem i bratijom manastira.

Đoković je sa monasima i Mitropolitom razgovarao o dešavanjima i iskušenjima kroz koje prolazi poslednjih mesec dana, a u znak sećanja na ovu posetu od Mitropolita je na poklon dobio ikonu Svetog Vasilija Ostroškog, da mu on bude pomoćnik na svim njegovim putevima.

Mitropolit Joanikije je poželio Novaku da se što pre vrati na teren i ponovo počne da se bavi onim po čemu je proslavio ne samo sebe već i svoj narod i svoju državu, objavljeno je na sajtu Mitropolije.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike