Legendarni brazilski fudbaler pokušao da pametuje o Đokoviću, pa ga jedan navijač podsetio na njegove grehe iz mladosti

19.01.2022

09:44

0

Autor: 24sedam

Valter Kazagrande zatražio od Novaka da se vakciniše ili da zaboravi na tenis

Legendarni brazilski fudbaler pokušao da pametuje o Đokoviću, pa ga jedan navijač podsetio na njegove grehe iz mladosti
kasagrande - Copyright Profimedia

Bivši fudbaler nekoliko velikih brazilskih ekipa, italijanskih Torina i Askolija, od sredine osamdesetih do početka devedesetih prošlog veka, Valter Kazagrande gostujući u jednoj emisiji na kanalu Sport TV rekao je da se Novak Đoković mora vakcinisati ako želi da dobije dozvolu za igranje tenisa.

- Ako se vakcinišete i igrate tenis, ispunili ste uslov da igrate. Ono što ne možete da uradite je da niste vakcinisani i želite da dobijete dozvolu za takmičenje na turniru, ili igranje ili bilo čega drugog - rekao je Kazagrande.

Čuveni napadač bio je podstaknut gostovanjem Ramba Petkovića u istoj emisiji u kojoj je on izazvao novinara na teniski meč rekavši da su obojica vakcinisani i da neće biti problema oko dobijanja termina.

Posle Kazagrandeovog gostovanja i lekcije Đokoviću javili su se i oni koji dobro pamte da je kao igrač bio kokainski zavisnik i da je zbog toga na kraju morao da završi na klinici za odvikavanje.

 

 

- Smešno je videti Kazagrandea kako kritikuje Đokovića govoreći da ne može da igra nevakcinisan... Jedan je napravio veliku karijeru na terenima, drugi je napravio karijeru na stolu. Igranje nevakcinisanom nije dozvoljeno, ali mogu li igrati dopingovani i drogirani, Kazagrande?

Profimedia
Valter Kazagrande

 

Kazagrande je odigrao 18 mečeva za selekciju Brazila od čega tri na SP u Meksiku 1986. godine.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike