Novaku je sada isključen telefon, čuli smo se ranije! Zverev pruža podršku Đokoviću: Nadam se da će se izboriti!

15.01.2022 | 08:52

Autor: 24sedam

Nemački as podseća da je pred sudom najbolji teniser svih vremena

Copyright Profimedia

Pored svega lošeg što Novaku Đokoviću donosi skandal koji danima drma planetu, postoje i neke pozitivne stvari koje se mogu izvući iz cele priče.

Jedna od njih je što će posle svega ovoga i samom Novaku biti jasno ko mu među kolegama želi dobro, a ko ne.

S jedne strane imamo Rafaela Nadala, koji je svojim izjavama rekao sve o sebi, a s druge recimo Endija Marija koji pokazuje šta znači biti veliki čovek.

Profimedia
 

Na Noletovoj strani je i nemački as i ljuti rival sa terena Aleksandar Zverev, piše b92. Momak koji je Đokovića rastužio na Olimpijskim igrama u Tokiju od početka skandala u Melburnu glasno i jasno je uz kolegu iz Srbije.

- Ne znam kako navijači razmišljaju. Što se mene tiče, on je jedan od najvećih sportista ikada. Osvojio je 20 Grend slemova, ima najviše nedelja na prvom mestu, osvojio je najviše Mastersa. On je jedan od najboljih sportista ikada, nema sumnje. Ovo nije dobra situacija za njega. Ali, ne možemo zbog toga da dovodimo u pitanje to da je jedan od najboljih svih vremena - rekao je Zverev i otkrio da se prethodnih dana i čuo sa Đokovićem:

- Pričali smo jedan dan i poslao sam mu podršku. Njegov telefon je sada verovatno isključen. Nisam uspeo sinoć da se čujem sa njim. Svi smo mislili da će igrati. Nadam se da će se izboriti sa ovim!

Zverev je odgovorio i onima koji napadaju Đokovića sa svih strana.

- Ne znamo još sve 100%. Imao je vizu, zar ne? Ne verujem da bi doputovao ovde da je znao da ne može da igra. To što je on Novak Đoković, tera ljude da misle da je on imao poseban tretman. Ne znam mnogo o ovome, ali znam da da je to bio neko drugi, ne bi bila ovolika drama. Neću da komentarišem dalje jer nisam političar, došao sam ovde samo da igram.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam