Žalim, uznemirena sam i veoma mi je neprijatno! Oglasila se osoba koja je napravila grešku prilikom popunjavanja formulara

15.01.2022

05:49

0

Autor: 24sedam

Identitet agenta odgovornog za grešku nije moguće videti u dokumentima

Žalim, uznemirena sam i veoma mi je neprijatno! Oglasila se osoba koja je napravila grešku prilikom popunjavanja formulara
nole13 - Copyright Tanjug/AP

Dok čekamo veče i konačnu odluku o tome hoće li Novak Đoković moći da ostane u Australiji i pokuša da osvoji deseti trofej u Melburnu, sudija koji sve drži u svojim rukama, ima pred sobom kompletnu dokumentaciju od 268 strana.

Među dokumentima je i izjava Novakovog agenta, osobe koja je popunila formular neophodan za dobijanje viz. Ona prihvata odgovornost za grešku prilikom odgovora na pitanje da li je Đoković putovao negde 14 dana pre dolaska u Melburn. njeno "ne" dodatno je zakomplikovalo celu priču.

- Iskreno žalim, mnogo sam uznemirena i veoma mi je neprijatno - izjavila je osoba čije ime se ne vidi u dokumentaciji.

 

 

Jasno je da je reč o sitnom previdu, ali su se Australijanci i za to uhvatili kao za veliku stvar. Doduše, ta priča ne bi trebalo da ima nikakve veze sa novim procesom jer se više ne raspravlja o Đokovićevom ulasku u Australiju nego o njegovom "uticaju na antivaksersku populaciju".

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike