Bugarin konačno pričao o “Adrija turu”: Dimitrov otkrio zbog čega nije ćutao kada je saznao da ima koronu

13.11.2020

22:49 >> 23:03

0

Autor: N. St.

Grigor progovorio o dešavanjima na takmičenju

Bugarin konačno pričao o “Adrija turu”: Dimitrov otkrio zbog čega nije ćutao kada je saznao da ima koronu
Copyright MN Press

Mnogo prašine podigao je Grigor Dimitrov tokom trajanja “Adrija Tura”. Nikome ništa nije rekao, da bi se odjednom na dan finala takmičenja u Zadru putem društvenih mreža priznao da ima koronu. Duel nije odigran, bilo je napada sa svih strana, a sada je Bugarin konačno progovorio o tome.

– Kao igrač sam mogao bez problema da ostanem kod kuće i da ćutim, zar ne? Međutim, rekao sam sebi da to nije ispravno. Mnogo dece je bilo oko mene u tim momentima, ne daj bože da se neko od njih razboleo. Šta bih onda radio? Da li bih mogao da živim sa sobom? Ne, naravno da ne bih – rekao je Grigor.

Pročitajte još: Kakvo pitanje, takav i odgovor: Budite ljubomorni, ja sam bio sa Šarapovom

Priznao je da nije trebalo da otputuje u Ameriku kada je sezona nastavljena. Doživeo je poraze u ranim fazama na turnirima u Sinsinatiju i na Ju-Es openu.

– Osećam da nije trebalo to da učinim, ali sam želeo da testiram sebe i vidim u kakvom stanju je moje telo. Deluje mi da sam tada pravio nekoliko koraka napred, ali i neki unazad. Sada se osećam mnogo bolje. Čak više ne dremam tokom dana kao pre. Ima nekih stvari po kojima vidim da nije sve baš 100 odsto u redu ni sada, ali nije strašno. Nadam se da neću dobiti virus opet – poručio je Dimitrov.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike