Bugarin konačno pričao o “Adrija turu”: Dimitrov otkrio zbog čega nije ćutao kada je saznao da ima koronu

13.11.2020 | 22:49 >> 23:03

Autor: N. St.

Grigor progovorio o dešavanjima na takmičenju

Copyright MN Press

Mnogo prašine podigao je Grigor Dimitrov tokom trajanja “Adrija Tura”. Nikome ništa nije rekao, da bi se odjednom na dan finala takmičenja u Zadru putem društvenih mreža priznao da ima koronu. Duel nije odigran, bilo je napada sa svih strana, a sada je Bugarin konačno progovorio o tome.

– Kao igrač sam mogao bez problema da ostanem kod kuće i da ćutim, zar ne? Međutim, rekao sam sebi da to nije ispravno. Mnogo dece je bilo oko mene u tim momentima, ne daj bože da se neko od njih razboleo. Šta bih onda radio? Da li bih mogao da živim sa sobom? Ne, naravno da ne bih – rekao je Grigor.

Pročitajte još: Kakvo pitanje, takav i odgovor: Budite ljubomorni, ja sam bio sa Šarapovom

Priznao je da nije trebalo da otputuje u Ameriku kada je sezona nastavljena. Doživeo je poraze u ranim fazama na turnirima u Sinsinatiju i na Ju-Es openu.

– Osećam da nije trebalo to da učinim, ali sam želeo da testiram sebe i vidim u kakvom stanju je moje telo. Deluje mi da sam tada pravio nekoliko koraka napred, ali i neki unazad. Sada se osećam mnogo bolje. Čak više ne dremam tokom dana kao pre. Ima nekih stvari po kojima vidim da nije sve baš 100 odsto u redu ni sada, ali nije strašno. Nadam se da neću dobiti virus opet – poručio je Dimitrov.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam