Legenda zbog Novaka psovkama oplela po Australiji! Osvojio je turnir 9 je*enih puta, ako je negativan pustite ga da igra!

08.01.2022

10:00

0

Autor: 24sedam

Slavni Džimi Konors podseća čelnike grend slema da treba da se bore za višestrukog šampiona njihovog turnira

Legenda zbog Novaka psovkama oplela po Australiji! Osvojio je turnir 9 je*enih puta, ako je negativan pustite ga da igra!
Novak Đoković osvajač titule u Melburnu - Copyright Profimedia.rs

Koliko su se Australijanci zaigrali sa Novakom Đokovićem najbolje je opisao legendarni američki teniser Džimi Konors.

I njemu se očigledno smučilo sve što se prethodnih dana dešava sa našim asom, pa je bez dlake na jeziku opleo po organizatorima prvog grend slema u sezoni.

Konorsa je očigledno iznerviralo sve što se dešava sa Noletom, pa je u obraćanje uključio i neke neprimerene reči.

 

 

- OK, svi imamo izbor - buster dozu. On je imao Kovid. Nemojte da za*ebete Australijan open, da bude bez najboljeg. Ako je negativan pustite ga da igra!! Osvojio je taj turnir 9 je*enih puta. Hajde, Australijan open, on vam je uvek bio lojalan. Borite se za njega - napisao je Konors na društvenim mrežama.

Novak je svoju vladavinu u  Melburnu počeo davne 2008. godine, a trofej je podizao 2011, 2012, 2013, 2015, 2016, 2018, 2019, 2020. i 2021. godine,

Pre godinu dana bio je bolji od Rusa Danila Medvedeva sa 7:5, 6:2, 6:2. Bio je to njegov 18. grend slem trofej, a osvajanjem Vimbldona i Rolan Garosa nešto kasnije izjednačio se sa Rafaelom Nadalom i Rodžerom Federerom po broju titula na četiri najveća svetska turnira.

U Melburnu bi trebalo da dobije šansu za jubilarni 10. pehar, odnosno 21. sa grend slem turnira, čime bi postao suvereni vladar i u ovoj kategoriji.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike