Novakov najveći "hejter" u klinču sa navijačima dobio ono šta je zaslužio

03.01.2022

08:25

0

Autor: 24sedam

Ben Rotenberg jednostavno ne može da radi bez svojih otrovnih komentara na račun najboljeg tenisera

Novakov najveći "hejter" u klinču sa navijačima dobio ono šta je zaslužio
profimedia-0631557418 - Copyright Profimedia

Poznati američki teniski novinar Ben Rotenberg, koji se pored svojih tekstova protiv Novaka Đokovića, ističe i svakodnevnim pisanjem na Tviteru protiv njega ponovo je pokušao da nametne svoj "anti-Novak" stav, ali bez većeg uspeha.

Naime, Rotenberg je reagovao na pisanje jednog navijača na Tviteru, koji je poručio da je glupo razmišljati da eventualno odsustvo najboljeg igrača sveta sa AO u Melburnu neće zaboleti organizatora, jer će se sigurno odraziti na rejtinge gledanosti mečeva na TV.

- Da li ste videli TV rejtinge za vreme Đokovićevog grend slem finala na US Openu? Čoveče, nije baš neka ocena rejtinga. On je vrlo verovatno najbolji igrač svih vremena, ali on nije miljenik rejtinga - napisao je Rotenberg u svojoj reakciji.

Usledili su komentari onih koji se nisu složili s njim.

- Rejting Đoković - Medvedev bio je veći nego Nadal - Medvedev, tako da Nadal nije miljenik rejtinga. Đoković-Medvedev bio je 37 odsto veći u odnosu na Tim - Zverev iz 2020. godine. Mislite da će Medvedev i Zverev pre zadržati ljude pored TV nego GOAT (najboljih svih vremena). Ti si lud ili si pristrasan - uzvratio je jedan od Rotenbergovih pratilaca.

- Ne, to nije tačno! Nadal - Medvedev imao je veću gledanost nego Medvedev - Đoković - ostao je uporan Amerikanac.

Istini za volju, Nadalov meč sa Medvedevom imao je za oko pola miliona više gledalaca nego Novakovo finale, što i nije neka brojka koja bi posvedočila ogromnu popularnost Španca u odnosu na našeg šampiona. Sa druge strane na Rolan Garosu su bili prezadovoljni rejtinzima njihovih prenosa na kanalu France 3, o čemu svedoče i podaci koje ovde možete pogledati.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike