Sudijski ekspert tvrdi: Napredak oštećen u meču sa Zvezdom

09.08.2021

06:34 >> 07:04

0

Jedini gol dao je Milan Gajić

Sudijski ekspert tvrdi: Napredak oštećen u meču sa Zvezdom
Copyright MN Press

Crvena zvezda je pobedila Napredak u utakmici četvrtog kola Superlige Srbije, a jedini gol dao je Milan Gajić u završnici duela.

Dešavanja iz meča odigranog na stadionu “Rajko Mitić” komentarisao je i sudijski ekspert Zdravko Jokić. Prema njegovim rečima, Kruševljanima nije dosuđen penal u 89. minutu.

Tada je defanzivac crveno-belih Miloš Degenek rukom zakačio protivničkog igrača po glavi. Fudbaler Napretka je pao, ali se glavni sudija Nenad Minaković nije oglasio.

Printscreen/Arena Sport TV

– I pomoćni sudija je ovde trebalo da reaguje, nedostajao je timski rad. Vidite šta je bilo, ruka u lice. Na žalost po Zvezdu, ovde je trebalo da se dosudi kazneni udarac i dodeli žuti karton Degeneku. Videli smo da se u Evropi, ali i kod nas, potencira to “nelegalno korišćenje ruke”, i to je prekršaj za žuti karton. Ovde samo nije bio jak trzaj, ruka se ne koristi kao oružje, jer bi onda to bio crveni karton, ali u svakom slučaju je bio prekršaj – kazao je Jokić tokom gostovanja na TV Arena sport.

pročitajte još:

Kasnije je dodao da je Gajićev pogodak bio regularan, odnosno da nije bilo ofsajda.

Trenutno, Crvena zvezda je na drugom mestu na tabeli, sa deset bodova iz četiri utakmice. Napredak je na četvrtoj poziciji, sa šest bodova. Lider je Partizan, sa maksimalnim učinkom.

pročitajte još:

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike