Stanojević: Trebalo je ranije da rešimo, Gaćinović: Naše šanse smo propustili u prvom poluvremenu

07.11.2020

19:28

0

Autor: Adam Štulić

Trener Partizana zadovoljan pobedom, strateg Spartaka igrom svojih izabranika

Stanojević: Trebalo je ranije da rešimo, Gaćinović: Naše šanse smo propustili u prvom poluvremenu
Copyright Promo/FK Partizan/M. Todorović

Strepeli su fudbaleri, stručni štab i navijači Partizana do poslednjeg sekunda za ishod derbija 14. kola Superlige, u kojem su crno-beli kao gosti savladali subotički Spartak 2:1.

Junak utakmice bio je golman kluba iz Humske Nemanja Stevanović, koji je s nekoliko sjajnih intervencija ulivao sigurnost saigračima, da bi u prvom minutu nadoknade vremena sačuvao tri boda Partizanu, tako što je odbranio penal Marčića.

Partizan dobio neočekivano pojačanje za meč protiv Spartaka

– Trebalo je ranije da rešimo utakmicu koja je bila dobra, s puno šansi, baš onakva kakvu smo najavili uoči meča… Nestvarne promašaje smo imali, morali smo ranije da završimo sve, ali nas je na kraju Neca spasao. Bio je izuzetan, što se tiče golmanske pozicije imamo tri odlična rešenja i ne moramo da brinemo za budućnost – rekao je Aleksandar Stanojević za TV “Arena sport” odmah posle meča.

Partizan tokom pauze u Superligi bez Asana

Trener Subotičana Vladimir Gaćinović žalio je za ispuštenom prilikom da njegova ekipa dođe makar do boda protiv favorizovanog rivala.

– Gledali smo utakmicu onaku kakvu igramo sve vreme, i zbog čega i privlačimo pažnju fudbalske javnosti. U prvom poluvremenu smo bili bolji i tu smo ispustili našu priliku. U nastavku meča nismo imali rešenja za Partizanovu tranziciju, ali nemamo ni sreće. Već treći penal promašujemo, pogubili smo tako neke ključne bodove. Neodustajemo od naše igre, mislim da su gledaoci kraj malih ekrana mogli da budu zadovoljni viđenim na ovom meču – kazao je Gaćinović.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike