Stankoviću je jedna stvar zasmetala posle Proletera: Fudbaleri Zvezde to moraju da rešavaju

11.09.2021

20:55

0

Autor: Adam Štulić

Strateg srpskog prvaka zadovoljan novom pobedom

Stankoviću je jedna stvar zasmetala posle Proletera: Fudbaleri Zvezde to moraju da rešavaju
Copyright Dejan Stanković foto: MN Press

Slavljenička atmosfera na stadionu „Rajko Mitić“ u subotu uveče krunisana je pobedom. U danu kada su „Marakana“ i Dejan Stanković slavili rođendane, crveno-beli su na svom stadionu savladali novosadski Proleter i nastavili poteru za Partizanom, koji im još beži dva boda.

Posle duela strateg srpskog šampiona zahvalio se svima, posebno navijačima, na lepom rođendanu.

– Puno je emocija bilo večeras, „Marakana“ slavi i ja u isti dan. Sa te strane bilo je fenonemalno. S druge, utakmica, mnogo dobra, ali jedino što mogu da zamerim mojim igračima jeste da moraju da imaju sportsku drskost. Utakmica u kojoj smo imali deset zicera, to fudbaleri Crvene zvezde moraju da rešavaju. To ne treba da se dovodi u pitanje. Iako radimo puno na tome, u toj završnici mora da bude više fokusa i da ranije završavamo ovakve utakmice, a ne u 78. minutu. Taj treći gol je trebalo da damo posle 15 minuta. Krenuli smo dobro, dobra je energija, idemo dalje – kazao je Stanković, kome su utiske malo pokvarile povrede Milana Pavkova i debitanta Rišarija Živkovića.

– Pavkov je izašao, Živković se okej oseća. Prva mu je utakmica, osetio je nešto na mišiću, ali mislim da neće biti problema. Nameštamo se onako kako treba, to je sve deo posla, idemo dalje s onima koji su tu – kazao je Stanković.

Strateg gostiju Dušan Bajić čestitao je Zvezdi na zasluženoj pobedi.

– Bili smo deo utakmice koja je kvalitetna. Učestvovali smo u tome, imali smo svoje situacije, da li kroz tranziciju ili kontinuirani napad. Individualno, Zvezda je jača, jeftino smo primili prvi gol. Nemam šta puno da zamerim igračima, bilo je grešaka, pre svega individualnih, ali radimo i spremamo se za narednu utakmicu koja nam je veoma bitna – rekao je Bajić.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike