Srpske košarkaške legende se opraštaju od Ivkovića: Tuga ispred kuće legendarnog Dude! 24sedam na licu mesta (FOTO, VIDEO)

16.09.2021

13:42 >> 15:59

0

Obradović, Tomašević, Berić, Kešelj izjavljuju saučešće porodici

Srpske košarkaške legende se opraštaju od Ivkovića: Tuga ispred kuće legendarnog Dude! 24sedam na licu mesta  (FOTO, VIDEO)
Copyright 24sedam/Danilo Krša

Otišla je košarkaška legenda, a niko ni dalje ne može da veruje da se to desilo.

To se najbolje može primetiti ispred kuće Dušana Ivkovića, gde se muk i neverica mogli videti na svakom koraku.

Svako ko ulazi ili izlazi i dalje ne veruje da ih je napustio veliki Duda, košarkaški učitelj, a većini je bio i više od trenera. Neki su govorili da im je Ivković bio drugi otac u životu.

24sedam/Danilo Krša

Tim povodom ekipa portala 24sedam bila je ispred kuće u kojoj je živeo proslavljeni košarkaški stručnjak.

U vazduhu se oseća da otišao neko veliki, a jedan po jedan dolaze ljudi iz sveta košarke kako bi porodici izjavili saučešće i podelili tugu sa njima.

Kod Željka Obradovića, Dejana Tomaševića, Predraga Danilovića, Miroslava Berića, Marka Kešelja, jasno se očitava bol zbog gubitka velikog čoveka i učitelja, i pognute glave neki ulaze, a neki izlaze iz Dudinog zemaljskog doma.

pročitajte još:

Naš proslavljeni košarkaški stručnjak Dušan Ivković, koji je preminuo ovog jutra u Beogradu, biće sahranjen u utorak na Novom groblju, a komemoracija je zakazan za dan ranije u Narodnoj skupštini.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike