Srbin na klupi Al Ahlija očajan: Ne znam šta se dešava, ovo nikad nisam imao u karijeri

07.03.2021

11:10 >> 11:31

0

Tim Vladana Milojević poražen od pretposlednje ekipe na tabeli Damaka na svom terenu

Srbin na klupi Al Ahlija očajan: Ne znam šta se dešava, ovo nikad nisam imao u karijeri
Copyright Profimedia

Raspad sistem Al Ahlija! Srpski stručnjak i bivši trener Crvene zvezde Vladan Milojević nema kontrolu situacije, iako se verovalo da će njegova ekipa nakon četiri kola bez pobede (dva poraza i dva remija) konačno izaći iz lošeg perioda u duelu sa pretposlednjim Damakom. Desilo se, međutim, suprotno. Al Ahli je na svom terenu u Džedi poražen sa 3:1, i to tako što su dozvolili gostujućoj ekipi da u drugom poluvremenu preokrene rezultat sa tri pogotka.

– Bila je to utakmica kao i mnoge druge u ovoj sezoni – “copy-paste” meč. Mi smo odigrali dobro prvo poluvreme, možda smo mogli i više od tog jednog gola koji smo postigli, da bi u drugom poluvremenu sve bilo uništeno nakon izjednačenja Damaka. Nije to prvi put da povedemo pa sve padne u vodu. Ne znam stvarno šta se ovo dešava, nemam pravi odgovor. Ovakva situacija mi se po prvi put događa u trenerskoj karijeri – rekao je Vladan Milojević.

Srpski stručnjak više i ne pominje probleme sa upravom svestan da za ovaj poraz sa pretposlednjim timom na tabeli nema nikakvog opravdanja. Vlasnici kluba ni u subotu uveče nisu reagovali, ali se na društvenim mrežama i na saudijskim medijima po prvi put može pročitati da postoje ozbiljni signali koji ukazuju na skorašnji otkaz treneru.

Pročitajte još

Navodno su predstavnici Al Ahlija već kontaktirali Ukrajinca Sergeja Rebrova, koji vodi Ferencvaroš, ali teško je poverovati da će se taj transfer dogoditi do kraja ovog šampionata. Al Ahli sada zaostaje deset bodova za vodećim Al Šababom, a preostalo je da se odigra još osam kola.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike