Spremni milioni za Tadića: Ajaks nije obeshrabrio Milan, „rosoneri“ prelaze na taktiku zavadi pa vladaj

05.07.2021

11:16 >> 11:19

0

Autor: Adam Štulić

Italjanski mediji najavljuju novi napad na Srbina

Spremni milioni za Tadića: Ajaks nije obeshrabrio Milan, „rosoneri“ prelaze na taktiku zavadi pa vladaj
Copyright Dušan Tadić foto: Profimedia

Milan neće tek tako odustati od Dušana Tadića. Praktično ni od kuda pojavila se informacija da „rosoneri“ razmatraju angažovanje srpskog ofanzivca, da bi ubrzo odjeknula vest da je kapiten „orlova“ rekao DA velikanu sa „San Sira“.

Ipak, sve je brzo ohladio sportski direktor Ajaksa Mark Overmars, koji je prilično samouvereno izjavio kako Tadić nije na prodaju.

Povratna informacija iz Amsterdama, međutim, nije obeshrabrila „rosonere“, koji se, prema informacijama italijanskih medija, spremaju za taktiku „zavadi pa vladaj“.

Milan, očigledno, nema nameru da se preda bez borbe. „Korijere delo sport“ piše su na „San Siru“ za kapitena „kopljanika“, koji je u sezoni za nama uvršten među najbolje igrače Lige Evrope, spremili trogodišnji ugovor vredan četiri miliona evra po sezoni, u pokušaju da kod Tadića probude nesalomivu želju da se preseli u Seriju A.

Nekadašnji fudbaler Sautemptona u Amsterdamu trenutno zarađuje 2.3 miliona evra, ali ono što bi moglo da prevagne na Ajaksom tas jeste dogovor koji ima s klubom, o preuzimanju direktorske funkcije kada odluči da završi karijeru.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike