Sezona nije ni počela, a Milutinov već dobio ovacije od navijača CSKA (Video)

20.09.2020

14:48 >> 17:57

0

Autor: Adam Štulić

Srpski centar bio gost na utakmici hokejaške sekcije armejaca

Sezona nije ni počela, a Milutinov već dobio ovacije od navijača CSKA (Video)
Copyright Printscreen/Youtube/@ПБК ЦСКА Москва

Srpski centar Nikola Milutinov bio je jedna od zvezda leta na košarkaškoj pijaci. Nekadašnji košarkaš Partizana je posle pet godina napustio Atinu i Olimpijakos i izabrao moskovski CSKA za narednu profesionalnu stanicu.

“Armejci” se pod vođstvom Dimitrisa Itudisa pripremaju za početak sezone u VTB ligi i gostovanje Astani (23. septembar), a jučerašnji slobodan dan Milutinov je iskoristio kako bi posetio utakmicu hokejaša CSKA.

Iako srpski reprezentativac nije mogao da se raduje trijumfu domaćina (Metalurg slavio 4:2), utisci koje je poneo iz dvorane bili su sjajni.

– Neverovatno je, veoma mi se dopalo. Dinamično je, brzo se igra, konstantno se ide napred-nazad, zaista sam uživao – rekao je Milutinov. – Potpuno je drugačije od košarke, u hokeju ima mnogo kontatka i igrači su veoma grubi jedni prema drugima. Deluje kao veoma zahtevan sport.

Osim ovacija, koje je dobio od navijača u momentu kada je predstavljen na video bimu u dvorani, Milutinov je domaćina za uspomenu dobio potpisan dres hokejaške sekcije “armejaca”.

– Zahvalan sam na podršci, mnogo mi znači i jedva čekam da nas navijači podrže sledeće sezone. Nadam se da će biti u mogućnosti da prisustvuju našim utakmicama – kazao je Nikola Milutinov.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike