Saigrači zaboravili u dvorani nesuđeno pojačanje Zvezde

12.10.2020

06:31

0

Autor: D. B.

Dok je bek Lejkersa kačio emotivni status na društvenim mrežama autobus sa njegovim saigračima je otišao

Saigrači zaboravili u dvorani nesuđeno pojačanje Zvezde
Copyright Profimedia

Izgleda da je slavlje toliko ponelo igrače Los Anđeles Lejkersa da su uspeli da zaborave jednog od članova ekipe u dvorani posle završetka šestog meča finalne serije u kome su stigli do 17. titule u istoriji kluba.

Vrelina je ohlađena: Lejkersi su šampioni!

Naime, kako je objavio u svoj videu veteran “jezeraša” Džej Ar Smit, autobus koji je prevozio igrače novih šampiona NBA lige morao je da se vrati pošto je u svlačionici ostao Kvin Kuk.
Što je najčudnije Kuk, koji je bio jedan od igrača koji su dobijali najmanje minuta tokom finala u timu Lejkersa, morao je da obavesti Smita putem instagrama (!) da su saigrači krenuli bez njega.

Inače, Kuk, se se tokom 2016. godine pominjao kao potencijalno pojačanje Crvene zvezde. Tada je bilo planirano da čini bekovski tandem sa Stefanom Jovićem, ali se nekadašnji student univerziteta Djuk ipak odlučio da ostane u SAD i da se preko razvojne lige izbori za angažam u NBA. Pre četiri godine izraesli novinar Dejvid Pik je objavio da mu je Zvezda ponudila ugovor težak 300.000 dolara, koji je Kuk odbio. Kasnije je mesto u timu koje je bilo projektovano za njega popunio Nejt Volters. Da je ovaj igrač verovatno pravu odluku svedoči i činjenica da je ovo Kuku druga NBA titula pošto je bio i deo šampionske postave Golden Stejta 2018. godine.

Kuk je pobedu u ovom finalu posvetio svom pokojnom ocu za koga tvrdi da je bio veliki navijač njegovog sadašnjeg tima.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike