Roman Širokov šokirao rusku javnost: Najbolji igrači naše lige su Srbin i Hrvat!

12.12.2020

19:49

0

Bivši as CSKA i Zenita pohvalio srpskog reprezentativca Đorđa Despotovića

Roman Širokov šokirao rusku javnost: Najbolji igrači naše lige su Srbin i Hrvat!
Copyright MN Press

Nestašni dečko ruskog fudbala i nekadašnji as Zenita i CSKA Roman Širokov prokomentarisao je trenutno stanje u Premijer ligi, izrazivši veoma hrabru procenu vrednosti igrača u njoj. Prema njegovom mišljenju najbolji igrači lige su Hrvat Nikola Vlašić iz CSKA i Srbin Đorđe Despotović iz Rubina, a i najbolji napadač je Srbin – Despotović.

– Despotovič je sada broj jedan među napadačima. Čovek može sve – dobro se otvori, prilepi za j… Nije inferioran u odnosu na Dzjubu. Možda čak i malo jači – pokretniji. Artem je odličan, nema sumnje, samo kažem da Despotovič trenutno ni na koji način nije inferioran – rekao je Širokov.

MN Press

Đorđe Despotović postigao je sedam golova na 14 utakmica odigranih ove sezone. Ovaj 28-godišnji napadač  deli 5. mesto mestu u trci za najboljeg strelaca lige, dok je vodeći Iranac iz Zenita Serdar Azmun sa devet golova.

Širokov je često u prošlosti imao vrlo loša mišljenje o srpskim igračima, posebno o Milanu Rodiću sa kojim je bio saigrač u Zenitu. Takođe, ostalo je svima u sećanju da se Mateja Kežman na jednom od prvih treninga u klubu iz Sank Peterburga pobio sa Širokovom, a to su kamere sve zabeležile. To mu, međutim, nije bio poslednji incident te vrste. Letos je na jednoj prijateljskoj utakmici kao deo veteranske ekipe prebio amaterskog sudiju nezadovoljan što mu je pokazao karton zbog prigvora.

Pogledajte:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike