Realova bruka u Kupu kralja!

20.01.2021

23:15 >> 23:38

0

Autor: Adam Štulić

Madriđani ispali od trećeligaša sa igračem više na terenu

Realova bruka u Kupu kralja!
Copyright Tanjug/AP Photo/Jose Breton

Baš tmurni oblaci nadvili su se nad “Santijago Bernabeu” i Zinedina Zidana, koji je jednu od najtežih nedelja završio jednom od najvećih bruka i istoriji madridskog Reala, koji je učešće u Kupu kralja završio porazom od trećeligaša u šesnaestini finala.

Pošto su prošle nedelje ostali bez trofeja u Super kupu Španije porazom od kasnijeg osvajača Atletik Bilbaa, izabranici francuskog stručnjaka oprostili su se i od drugog trofeja u sezoni, pošto su na gostovanju, posle produžetaka, poraženi od Alkojana 2:1.

Zidan će se sada naći na još jačem udaru javnosti, pošto je minulih dana već bio obasut kritikama zbog srpskog napadača Luke Jovića, koji je odmah zablistao u Ajntrahtu, iako posle prvih 45 minuta ništa nije nagoveštavalo jedno od najbolnijih večeri u njegovoj, kako igračkoj, tako i trenerskoj karijeri.

Pročitajte još

Iako su se Madriđani od starta mučili, delovalo je da golom Militaa u 45. minutu sebi značajno olakšali posao u nastavku meča. Ipak, nikako nisu uspeli da slomiju izuzetno motivisanog rivala, koji je za ogroman trud nagrađen u 80. minutu, kada je Solbes zatresao mrežu španskog velikana i meč odveo u produžetke u kojima su Benzema, Azar i drugovi dobili još jači šamar i to sa igračem više.

Naime, Ramon Lopez je u 110. minutu dobio drugi žuti karton, a samo pet minuta kasnije Kazanova je “zabo nož u srce” svim madridistima, pred kojima su sigurno veoma burni i teški dani.

Još jedan klub Primere se namučio protiv trećeligaša u šesnaestini finala nacionalnog Kupa, ali nije dozvolio da doživi sudbinu Reala, čiji je imenjak iz Sosijedada, golovima Hozea u 57. i 84. minutu kao gost savladao Kordobu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike