Real Madrid u panici: UEFA šalje "beogradskog specijalca" da im sudi protiv Čelsija

27.04.2021

06:44

0

Klub Florentina Pereza veruje da bi Čeferin mogao da im se osveti za pokušaj stvaranja Superlige

Real Madrid u panici: UEFA šalje "beogradskog specijalca" da im sudi protiv Čelsija
Copyright MN Press

I moćni Real Madrid zna za strah. Španska štanmpa na dan utakmice “kraljevskog kluba” i Čelsija u polufinalu Lige šampiona donosi izveštaje iz okruženja Florentina Pereza u kojima se navodi strah od suđenja kao odmazda UEFA za pokušaj stvaranja Superlige.

Zanimljivo je da su u Nionu odlučili da deljenje pravde povere Holanđaninu Daniju Makeliju, koji u Madrid dolazi sa strašnom hipotekom greške iz beogradskog susreta naše selekcije i Portugala, kada gostima nije priznat regularan gol. Zbog toga ga među Madriđanima mnogi smatraju “specijalcom” UEFA za odrađivanje prljavih poslova.

Naslovna strana Marke sa “Fer plej, Čeferin …“ opisuje strahove domaćih, jer iznad slike Benzema i Vernera dominira upozoravajuća rečenica sa fotografijom arbitra iz Holandije:

– Posle kontroverze sa Superligom, cela Evropa će posmatrati arbitražu Makelija. Holandski sudija stupa u igru u ratu Madrida i UEFA.

Na isti problem ukazala je i TV emisija “El Čiringuito”, u kojoj je bilo reči da su igrači Reala izrazili strah od sudijskih odluka. Dnevnik As prenosi reči Zinedina Zidana sa poslednje konferencije za štampu u ponedeljak:.

– Ako uđemo u ono što se govori o suđenju, to će nam doneti štetu – rekao je francuski trener, iznerviran što je morao nekoliko puta da odgovora na ovu temu.

Španska štampa preuzela je na sebe obavezu da izvrši pritisak na sudije i druge aktere koji neće direktno uticati na kretanje lopte po terenu “Alfreda di Stefana”.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike