Protiv ovog momka nema pomoći: Još jedna pobeda Radeta Opačića (video)

22.01.2021

15:10

0

Autor: D. B.

Kik-bokser iz Srbije sjajan u Singapuru

Protiv ovog momka nema pomoći: Još jedna pobeda Radeta Opačića (video)
Copyright Printscreen/Yotube/ONE Championship

Kakvog borca Srbija ima! Rade Opačić je prvi put ove godine izašao na megdan u okviru “ONE Championhip” i pokazao je svima zbog čega je jedan od najcenjenjijih kik-boksera današnjice.

Član Kik-boks kluba Sinđelić iz Beograda odradio je sjajan meč protiv iskusnog Portugalca Bruna Susana koji je od siline Radetovih udaraca odlučio da posle minut i 11 sekundi borbe u drugoj rundi odustane od daljeg nadmetanja. Opačić je, više nego zasluženo, upisao pobedu tehničkim nokautom.

Borac iz Portugalije, inače 14 godina stariji od 23-godišnjeg Opačića mogao je i ranije da završi u “carstvu snova”. U prvoj rundi Opačić je razornim udarcima u telo naterao sudiju da broji Susanu. Čini se da se u tim momentima Radetov rival spasao nok-auta zato što se poslužio lukavstvom i u momentu kada je Opačić bio u naletu ga nogom pogodio u međunožje. Iako je po pravilima imao pravo na tri minuta da se oporavi, Opačić je gotovo iste sekunde nastavio borbu.

Dominacija je nastavljena i tokom druge runde u kojoj je borac iz Srbije demonstrirao da je borac koji gotovo da nema manu. Serija udaraca što rukom, što nogo, što u telo, što u glavu naterali su Portugalca da se preda. A krv koja mu je lila po čitavom licu bila je dokaz da je postupio na pravi način.

Pročitajte još

I dok su se komentatori borbe održane u Singapuru pitali da li će Rade sledeći put biti u borbi za titulu, Opačić je mirno i staloženo poručio:

– Bilo je dobro. Zadovoljan sam. Nisam se do kraja držao plana, ali je dobro ispalo. Zadovoljan sam – objasnio je pre nego što je odgovrio na pitanje da li sebe vidi u borbi za titulu: – Rekao sam već, tu sam šta god da mi ponudite. Nisam komplikovan, tu sam da bih se borio.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

TAGOVI:

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike