Preminuo mladi fudbaler Juventusa: Pogba se tužnim rečima oprostio od Brajana (FOTO, VIDEO)

06.09.2021

06:46 >> 06:48

0

Tinejdžer izgubio životnu bitku

Preminuo mladi fudbaler Juventusa: Pogba se tužnim rečima oprostio od Brajana (FOTO, VIDEO)
Copyright Printscreen/Unstagram Bryan Dodien

Tužna, pretužna vest potresla je Italiju.

Mladi fudbaler Juventusa Brajan Dodien (17) izgubio je bitku sa najtežom bolešću, pišu svetski mediji.

Za hrabrog Brajan prvi put se čulo 2015. godine, kada mu je kao 12-godišnjaku ustanovljen kancer, fudbalska zajednica se uključila u pomoć, a među najaktivnijima bio je Francuz Pol Pogba.

Sadašnji as Mančester junajteda tada je nosio dres Juventusa, pa je nakon gola u torinskom derbiju podigao dres i pokazao natpis na majici “Brajane, uz tebe sam”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paul Labile Pogba (@paulpogba)

Godinu dana kasnije Pogba je uveo Dodiena u svlačioicu Juventusa nakon jedne od pobeda kluba koji je tinejdžeru mnogo značio.

Uz svesrdnu i nesebičnu pomoć Pogbe Brajan je nastavio sa lečenjem i pred Božić 2018. godine dobio je najlepšu vest – pobedio je karcinom. Samo mesec dana kasnije potpisao je za Juventus, a prva čestitka stigla je baš od Pogbe.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BRYAN DODIEN (@bryandodien)

Bolest se nažalost vratila i mladi Brajan je nastavio sa lečenjem, i dalje uz svaku moguću pomoć Francuza, a onda je stigla najteža moguća vest o njegovoj smrti.

pročitajte još:

– Toliko sam ponosan na tebe, prijatelju. Hvala što si bio inspiracija, kako meni tako i mnogim drugima – napisao je Pogba uz fotografije sa Brajanom i zaključio:

– Mnogo si se borio, bio si jak, bio si primer za sve. Zbogom moj mali prijatelju! Ovo je najtužnija vest, moje misli i molitve su uz tvoje najbliže. Nikada nije lako izgubiti voljenu osobu. Nikad te neću zaboraviti!

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike