Preminuo crnogorski rukometni golman Gojko Vučinić

15.04.2021

08:34

0

Autor: D. B.

Poslednjih godina imao ozbiljne zdravstvene probleme

Preminuo crnogorski rukometni golman Gojko Vučinić
Copyright Gojko Vučinić/Twitter/Rukometni Savez Crne Gore

Još jedna tužna vest iz rukometa. Proslavljni crnogorski golman, trener čuvara mreže muškog i ženskog nacionalnog tima, Gojko Vučinić preminuo je u 51. godini života!

Ovu tužnu vest obelodanio je Rukometni savez Crne Gore koji je potvrdio da je Vučinić preminuo u Eibaru. On je krajem prošle godine operisan u Španiji zbog ozbiljnih zdravstvenih problema, koji su ustanovljeni po povratku sa EP za rukomtašice u Danskoj.

Pročitajte još

– Od tada je vodio najvažniju životnu bitku, a lavovi i lavice, kao i cjelokupna rukometna javnost, u više navrata slali su mu poruke podrške uz nadu se da će uskoro ponovo biti pored terena kao neizostavni član stručnog štaba nacionalnog tima – piše u saopštenju Rukometnog saveza Crne Gore.

Saopštenje završavaju u emotivnom tonu.

– Njegovo plemenito srce, međutim, nije izdržalo… Kasno sinoć iz Eibara je stigla vest koja je rastužila rukometnu Crnu Goru. Uspomenu na njegovu dobrotu i veliko srce, posvećenost porodici, prijateljima i svim saradnicima, iskrenost u svim životnim situacijama i predanost u poslu, večno ćemo čuvati od zaborava. Rukometni savez Crne Gore upućuje najiskrenije saučešće porodici Vučinić – navodi se u saopštenju.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike