Povratak Denisa Stojkovića i Nikole Čolića u tim posle izgubljenih šest meseci

05.05.2021

13:27 >> 13:30

0

Trener Partizana Aleksandar Stanojević odlučio da za meč sa TSC vrati u tim dvojicu 19-godišnjaka

Povratak Denisa Stojkovića i Nikole Čolića u tim posle izgubljenih šest meseci
Copyright MN Press

Nakon skoro pola godine odsustva iz prvog tima, danas će na klupi Partizana sedeti i čekati priliku da zaigraju protiv TSC supertalentovani Denis Stojković i Nikola Čolić.

Stojković je najavljivan kao veliko pojačanje i igrač budućnosti dok je ulogu stratega obavljao Savo Milošević, ali se posle svega nekoliko nedelja od promocije Aleksadra Stanojevića potpuno izgubio navijačima iz vidokruga zajedno sa ispisnikom Čolićem.

Stanojević je tokom zime preporučio obojici odlazak na pozajmicu, ali kako nisu poslušali savet nastavili su da rade i igraju prijateljske utakmice sa ostalim “rezervistima”. Posle jedne takve provere sredinom marta, protiv četvrtoligaša Prve iskre iz Bariča bio je član kažnjenog kvarteta u kojem su se našli još Čolić, Nikola Terzić i Nikola Štulić, ali se očigledno kasnije radom i zalaganjem ponovo nametnuo i dočekao novu priliku.

Pročitajte još

Sasvim sigurno je i odlazak Asana iz ekipe učinio svoje. Partizan će morati da počne sa afirmacijom svojih mladih igrača, jer je ova sezona prošla u jalovoj jurnjavi za Zvezdom sa iskusnim igračima, pri čemu je od mlađih jedino Nemanja Jović dobio priliku da nagovesti veliki potencijal.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike