Posle partije karijere, usledilo je besomučno šutiranje: Poraz tima za koji igra Pokuševski

13.03.2021

21:39

0

Autor: D. B.

Njujork bolji od Oklahoma sitija

Posle partije karijere, usledilo je besomučno šutiranje: Poraz tima za koji igra Pokuševski
Copyright Tanjug/AP Photo/Garett Fisbeck

Valjda tako to ide sa mladim igračima koji tek počinju karijeru u NBA ligi – posle najbolje utakmice u karijeri, došla je jedna od najslabijih.

Aleksej Pokuševski je u svom drugom meču posle povratka u redove Oklahoma siti tandera, a pošto je deo sezone igrao za razvojni tim Blu, bio deo startne postave. Igrao je 30 minuta. I za to vreme na parketu postigao je četiri poena, uz sedam skokova i dve asistencije. Ništa tu toliko sporno ne bi bilo da Aleksej nije šutirao, šutirao i još malo šutirao. Mahom bezuspešno.

U porazu od Njujorka 119:97 (22:31, 34:23, 37:27, 26:16) Pokuševski je ka košu gostiju uputio 11 šuteva. Samo dva su pronašla put kroz obruč.

Njujork je na ovom meču bio mnogo bolji. Fenomenalnu utakmicu odigrao je Džulijus Rendl koji je upisao tripl-dabl (26 poena, 12 skokova i 12 asistencija), a ogromnu pomoć imao je od Bereta (32 poena) i Kviklija (21 poen).

Pročitajte još

Kod Oklahome čak sedmorica igrača imali su dvocifrene košgeterske učinke, ali ni taj duh zajedništva i nesebičnosti nije dao rezultat.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike