Poruka vlasnika kafića iz Banjaluke: Besplatno piće za naše "delfine" do kraja života

07.08.2021

12:26

0

Autor: Milan Nastić

Vaterpolisti su ponos svih Srba u regionu

Poruka vlasnika kafića iz Banjaluke: Besplatno piće za naše "delfine" do kraja života
Copyright Promo/OKS

Vaterpolisti Srbije ponovo su obradovali naciju. Zlatnoj generaciji stižu čestitke iz svih delova regiona plasmanom u finale Olimpijskih igara, a jedan vlasnik kafića u Banjaluci obećao je našim “delfinima” da će do kraja života moći da piju piće u njegovom lokalu.

– Svim vaterpolistima Srbije besplatno piće u kafani do kraja života – navodi se u objavi koju je ovaj ugostiteljski objekat postavio na svojim profilima na društvenim mrežama.

Pročitajte još

Za ATV kažu da su se na ovaj potez odlučili istog časa kada je “bomba” Filipa Filipovića završila u golu Španije.

– Vaterpolisti Srbije su ponovo pokazali kako se igra za svoju zemlju, kako se brani čast srpskog naroda i kako se do posljednjeg trenutka gine za Srbiju. Godinama su najveći ponos našeg sporta i toliko puta su nas učinili srećnim da je ovo najmanje što možemo da učinimo. Nama bi bila neizmerna čast da bar neko od njih jednog dana navrati u našu kafanu, a ovom prilikom ih pozivamo sve, i vaterpoliste, i kompletan stručni štab, da nakon Tokija dođu u “Čađave dvocevke” da slavimo do zore. Neka znaju da su Banjaluka i Republika Srpska svim srcem uz njih – poručio je Duško Vučenović, vlasnik ovog kafića.

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike