Otkazana Skupština regionalnog takmičenja: Laku noć ABA ligo

24.09.2020

21:36 >> 21:37

0

Autor: Milan Nastić

Klubovi se opet nisu dogovorili

Otkazana Skupština regionalnog takmičenja: Laku noć ABA ligo
Copyright MN Press

Skupština ABA lige, koja je trebalo da bude održana u petak u 10 časova, odložena je u četvrtak kasno uveče. Domagoj Čavlović, direktor Cibone i prošle sezone predsednik ABA lige, usled svih problema koji su nastali u proteklom periodu, sazvao je nakon razgovora sa klubovima Skupštinu ABA lige. Iako, se očekivalo da će klubovu uspeti da se dogovore oko početka lige, ispostvilo se da od toga nema ništa i da su problemi još produbljeni.

Tim povodom oglasio se Čavlović, koji je uputio dopis svim klubovima u kojem naglašava da održavanje novog sastanka i Skupštine nema smisla, jer nema najava niti konsenzusa za donošenje odluka neophodnih da takmičenje počne.

– Poštovani svi, u najboljoj nameri i uz puno razgovora sa pojedinim klubovima koji su me uveravali da sazivanje Skuštine ima smisla, to sam uz odobravanje svih i napravio uz napomenu da je sazvana u kratkom roku i da vredi ukoliko se svi slažu sa sazivanjem. Nakon pojedinih dopisa, jasno je da se nastavlja sa ucenama od strane nekih, te da sam ja lično kao predstavnik KK Cibona prevaren i izigran obećanjima koje sam dobio, da je svima prvenstveno u interesu da liga počne i da svi želimo da je igramo. Bez dizanja iznad ličnih interesa i sagledavanja šire slike, što bi trebalo biti opstanak lige po svaku cenu, nema smisla ni sutrašnja Skupština kao ni što dosadašnji sastanci nisu urodili plodom. Laku noć svima i laku noć ABA liga – navodi se u dopisu koji je prosledio Čavlović prethodne sezone predsednik ABA lige.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike