Poljaci dočekali povratak Atanasijevića: Dobro nam došao ponovo!

07.05.2021

14:43 >> 14:47

0

Autor: M. R.

Srpski reprezentativac potpisao za SKRA Belhatov

Poljaci dočekali povratak Atanasijevića: Dobro nam došao ponovo!
Copyright MN Press

Jedan od najvećih transfera u letnjem prelaznom roku sigurno će biti prelazak srpskog reprezentativca i jednog od najboljih korektora sveta Aleksandra Atanasijevića iz italijanske Peruđe u poljski SKRA Belhatov. Popularni Bata se vratio u klub u kome je počeo inostranu karijeru. On je iz Partizana otišao u Belhatov 2011. godine i tu je proveo dve sezone. Osvojio je Kup i Superkup Poljske, a u prvenstvu srebrnu medalju, baš kao u Ligi šampiona. Na Svetskom klupskom prvenstvu osvojio je treće mesto.

Pročitajte još

Iz Belhatova se otisnuo put Italije, gde je osam godina nosio dres Peruđe. Posle jedne čudne sezone, u kojoj se nisu sklopile sve kockice u klubu, Atanasijević je odlučio da se vrati u Poljsku i na mestu korektora zameni sunarodnika Dušana Petkovića.

– Srećan sam što se vraćam, jer me sa ovim klubom vežu lepe uspomene – rekao je Atanasijević za klupski sajt. – Znao sam da ću se pre ili kasnije vratiti u Poljsku. Znam kakav posao rade ljudi u klubu da bi bili uspešni i želeo sam da budem deo toga. Sada mnogo zavisi od mene, jer moram da dam maksimum da bismo pobeđivali. Mislim da imamo zaista dobar tim, daćemo sve od sebe i pokušaćemo da napišemo jednu lepu priču.

Atanasijeviću će u Belhatovu trener biti Slobodan Kovač, sa kojim sarađuje i u reprezentaciji Srbije. Njih dvojica su imali zajedničku epizodu i u italijanskoj Peruđi.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike