Đoković čestitao Terziću veliki jubilej: Jedan si od najuspešnijih trenera u istoriji, zaslužuješ svaku pohvalu dragi tečo (VIDEO)

14.05.2021

21:33 >> 21:58

0

Autor: N. St.

Novak se obratio selektoru odbojkašica

Đoković čestitao Terziću veliki jubilej: Jedan si od najuspešnijih trenera u istoriji, zaslužuješ svaku pohvalu dragi tečo (VIDEO)
Copyright MN Press

Uspesi, odličja, pobede, porazi, slavlja i tugovanja. Sve to je sa odbojkašicama Srbije prošao Zoran Terzić. Za 20 godina na čelu nacionalnog tima je osvojio 18 medalja.

Kao nagrada za sve to stiglo je priznanje u obliku kormila koje su mu na svečanosti u Beogradu uručili predsednik OSS Zoran Gajić i prvi čovek CEV Aleksandar Boričić.

Međutim, nije se sve završilo na tome, poruku podrške je dobio iz Rima od Novaka Đokovića.

Dragi Zorane. Obasjalo nas je sunce danas kao tvojih 20 godina rada. Čestitam ti na uspesima koji krase poslednje dve decenije tvog profesionalnog rada. Ti i ja imamo jedan privatan odnos za koji si me uslovio da ne spominjem sada. Zato ću ti se profesionalno obraćati i zahvaliti u ime svih sportista na inspiraciji koju nam daješ kroz svoj kvalitet u radu, požrtvovanost, posvećenost i veliku ljubav prema odbojci i sportu uopšte. Jedan si od najuspešnijih trenera u Srbiji regionu u istoriji i zaslužuješ svaku pohvalu – rekao je Novak.

Veliki Novak o velikom Terzi 😍

Posted by Odbojkaški savez Srbije on Петак, 14. мај 2021.

Nije mogao da izdrži do kraja srpski teniser, morao je da se našali sa Terzićem.

– Ja te puno pozdravljam i volim tečo moj dragi. Vidimo se, čestitam – završio je Đoković sa osmehom.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike