Jeziva povreda NFL zvezde, samo se skamenio posle pada! Muk na tribinama (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

17.12.2021

14:02

0

Autor: 24sedam

Strašan prizor na utakmici Los Anđeles Čardžersa i Kanzas siti Čifsa

Jeziva povreda NFL zvezde, samo se skamenio posle pada! Muk na tribinama (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)
Tan2021-12-17_24113752_0 - Copyright Tanjug/AP Photo/Ashley Landis

Snimak koji ćete videti u ovom tekstu zaista nije za mlađe od 18 godina, kao ni za one sa slabijim srcem ili ljude koji spadaju u grupu osetljivih.

Zaista nije!

NFL utakmica između Los Anđeles Čardžersa i Kanzas siti Čifsa (28:34) prekinuta je na nekoliko minuta zbog teške povrede Donalda Parhama.

Dobio je Parham dobru loptu od saigrača Džastina Herberta, skočio i uhvatio je u tačdaun zoni rivala, a onda u padu udario potiljkom u zemlju.

Lopta mu je ispala, on se prevrnuo na stranu i ostao bukvalno skamenjen sa rukama u neprirodnom položaju.

Svi na stadionu su zanemeli, odmah je postalo jasno da se radi o težoj povredi. Više od tri minuta lekarski tim mu je ukazivao pomoć na samom terenu, a kada je imobilisan i stavljen na bolnička kolica, primetno je bilo da mu se ruke nekontrolisano tresu.

 

 

Nesrećni igrač se najprostije rečeno isključio posle pada, a poslednje informacije govore da je u "stabilnom stanju". Ipak, izjava trenera Čardžersa Brendona Stelija donela je novu dozu zabrinutosti.

- To je ona teška strana igre, mnogo nam znači Donald. Ima neverovatnu sezonu. Nadam se, ako Donald može da me čuje, poručujem mu da ga svi volimo i da smo mislima uz njega. Ne mogu da dočekam da se ponovo vidimo - rekao je Steli i dodao:

- Naravno da je sve ovo mnogo uticalo na sve nas. Momci su pokušali da zbog njega stignu do pobede. Nadam se da je ponosan na njih. Sada se svi molimo za njega.

Nesrećni Parham prebačen je u Harbor UCLA Medicinski centar i u toku su ispitivanja njegovog zdravstvenog stanja.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike