Verovali ili ne! Odbojkaš 15 godina mislio da je u vezi s prelepom manekenkom, nije mu bilo sumnjivo čak ni to što se nikada nisu videli!

30.11.2021

17:31

1

Autor: 24sedam

Bivši italijanski reprezentativac žrtva nestvarne prevare

Verovali ili ne! Odbojkaš 15 godina mislio da je u vezi s prelepom manekenkom, nije mu bilo sumnjivo čak ni to što se nikada nisu videli!
profimedia-0035940595 - Copyright Profimedia

Vest iz rubrike verovali ili ne stiže iz Italije. Nekadašnji odbojkaški reprezentativac Roberto Kazaniga bio je žrtva nestvarne prevare, koja ga je dovela u velike finansijske probleme.

Tamnošnji mediji pišu kako je Kazaniga nasamaren na ljubavnom planu, u obmani koja je trajala neverovatnih 15 godina.

Naime, nesrećni sportista je deceniju i po mislio da je u vezi s prelepom manekenkom Alesandrom Ambrosio, a nije mu bilo sumnjivo čak ni to što se za 15 godina nijednom nisu videli uživo.

Kazanigi je izvesna Maja podmetnula fotografije Viktorijinog anđela, tvrdeći da je top model, posle čega su otpočeli vezu putem telefona.

Bivši reprezentativac „azura“ je za prevaru saznao tek kada su njegovi saigrači insistirali da sve prijavi policiji, kako bi otkrio sve detalje nesvakidašnje priče, ali tada je već bilo kasno.

Kazaniga je na svoju „verenicu“ u međuvremenu već potrošio oko 700.000 evra, što na brojne poklone, među kojima je bio i automobil Alfa Romeo Mito, što za lažne medicinske troškove, pošto je Maja tvrdila da ima ozbiljnu bolest, zbog koje je često morala u bolnicu na lečenje.

- Imam toliko dugova, nije lako probuditi se iz „kome“ – kazao je Kazaniga, koji je bio žrtva prevare tri strane, predvođene devojkom pod pseudonimom „Manuela“, koja ga je spojila sa Majom.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike