Srpkinja nije mogla da sačeka gong! Nasrnula na protivnicu, a onda je za sve usledio šok (VIDEO)

23.09.2021

20:32

0

Autor: Adam Štulić

Jelena Janićijević već osvaja simpatije publike

Srpkinja nije mogla da sačeka gong! Nasrnula na protivnicu, a onda je za sve usledio šok (VIDEO)
Copyright Printscreen/Youtube/Mega Promotion System

Srpska bokserka Jelena Janićijević napravila je spektakl na zvaničnom merenju pred meč za pojas šampiona Evrope protiv Aleksandre Saše Sidorenko.

Sjajna srpkinja i njena, dosad neporažena, rivalka priredile su pravi šou uoči borbe, koja se u petak održava u polsjkom gradiću Oborniki u blizini Poznanja.

Naime, dok su se dve rivalke spremile za poziranje, a organizatori i članovi timova u pozadini pripremali šampionski pojas, Jelena je žestoko nasrnula na protivnicu, koja poseduje ukrajinsko i poljsko državljanstvo, ali ni Saša joj nije ostala dužna.

Ljudi koji su stajali iza njih bili su u neskrivenom šoku i brže bolje su krenuli da razdvajaju „zaraćene“ bokserke, koje su posle nekoliko sekundi prasnule u smeh i, na opšte čuđenje okoline, prišle jedna drugoj u zagrljaj.

Tek tada su svi shvatili da se radi o isplaniranom scenariju za koji su, očigledno, znale samo Jelena i Aleksandra, koja je u dosadašnjih devet mečeva u profesionalnoj karijeri ostvarila isti broj pobeda, uz zanimljiv podatak da je sve borbe boksovala pred domaćim navijačima.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike