"Neću biti bolećiv prema bratu"

30.01.2021

17:07

0

Autor: M. R.

Vojvodina i Niš se sastaju u 14. kolu Superlige

"Neću biti bolećiv prema bratu"
Copyright MN Press

Derbi 14. kola Superlige za odbojkaše odigraće u nedelju ekipe Vojvodine i Niša. Novosađani su prvoplasirani sa skorom 11-2, a njihov sutrašnji protivnik je na trećoj poziciji sa učinkom 8-5.

Ovaj duel u posebnom raspoloženju dočekuju Nemanja i Veljko Mašulović, braća koja će se naći na suprotnim stranama terena.

Pročitajte još

Učvrstili smo se na prvom mestu i sada je važno da držimo tu prednost – rekao je Nemanja Mašulović, udarna snaga Vojvodine. – Opuštanja nema, svakoj utakmici prilazimo maksimalno ozbiljno uz poštovanje rivala. Oni sigurno dolaze motivisani i bez pritiska, igraju dobro, borbeno, a meni je posebno drago što je u postavi i moj brat Veljko. Naravno, neću biti bolećiv prema bratu. Želimo da nastavimo niz pobeda, da prikažemo dobru i motivisanu igru, te da se na taj način pripremimo za još jedan važan meč, polufinale Kupa. No, idemo korak po korak, jednako angažovano, ozbiljno za svaku loptu i svaki poen. Još uvek mi nedostaju navijači i priželjkujem da se i to uskoro promeni i da mogu da dođu da nas podrže.

Nemanja i Veljko su se sastali već ove sezone, ali je tada mlađi brat bio član Crvene zvezde.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike