Veče u znaku Katarine Lazović: Srpkinje sjajne, a jedna je i MVP

03.02.2021

23:07

0

Autor: M. R.

Lođ slavio protiv Marice u 5. kolu, naša igračica nanizala 25 poena

Veče u znaku Katarine Lazović: Srpkinje sjajne, a jedna je i MVP
Copyright Promo/ CEV

Ovih dana ljubitelji odbojke mogu da uživaju gledajući utakmice Lige šampiona. Posebno u Srbiji, jer su naše igračice u glavnim ulogama.

Pročitajte još

U grupi A je Skandići pobedio Šverin – 3:0, a u pobedi je učestvovala Mina Popović sa devet poena. Drugi meč odigrala je poljska Rešovija protiv Busta Arsicija. Italijanski tim je trijumfovao – 3:0, a u poraženoj ekipi je Jelena Blagojević postigla dva poena. Kod pobednika Jovana Stevanović je postigla sedam.

Poljski Lođ je večeras slavio protiv Marice u grupi C – 3:1, a u pobedničkom sastavu je blistala Katarina Lazović. Mlada Srpkinja je nanizala 25 poena i na kraju meča je nagrađena MVP priznanjem. U istom timu odličnu partiju je pružila i Nađa Ninković, koja je upisala 11 poena. U istoj grupi Vakif je bio bolji od Muluza – 3:0, a u pobedi je učestvovala Milena Rašić sa 10 poena. Maja Ognjenović je posle dana u kome je proglašena za MVP, na ovom meču samo ulazila po potrebi.

U grupi D je Ezačibaši bio bolji od Lokomotive – 3:0, a naša Tijana Bošković je malo spustila gas u odnosu na dan ranije kad je postigla 37 poena. Ovog puta je bilo dovoljno da zabeleži 18 da bi srušila protivnika. Slađana Mirković je odigrala sva tri seta na poziciji dizača i postigla je jedan poen.

Poljski Hemik je u grupi E bio bolji od Dinama iz Kazanja – 3:0. Najbolja igračica pobedničkog sastava bila je Jovana Brakočević sa 14 poena.

Instalirajte iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike