Uroš Medić razmontirao rivala, pa podelio tužnu priču: Od 2017. nisam bio u Srbiji i nisam video porodicu

07.03.2021

07:11

0

Autor: D. B.

Valjda će imigraciono odeljenje sada imati više razumevanja

Uroš Medić razmontirao rivala, pa podelio tužnu priču: Od 2017. nisam bio u Srbiji i nisam video porodicu
Copyright Profimedia

Događaj pod nazivom “UFC 259” osim Aleksandra Rakića, dugo će pamtiti i Uroš Medić.

U svom debiju u UFC on je pobedio Alona Kruza i to na impresivan način, posle manje od dva minuta okršaja tokom prve runde.

Praktično Kruz je bio gotov u prvom minutu, ali je sudija odlučio da produži borbu. Odmah su borci ušli u klinč, Medić je rivala odvojio od sebe jakim udarcem levicom, pa ga je dodatno uzdrmao drugim. Usledilo je leteće koleno, pa se borba preselila na pod. Medić je bio nemilosrdan, izdurao je rivala koji je bio bespomoćan i usledio je prekid.

Koliko je Medić bio dominantan najbolje govore reakcije dvojice oficijelnih komentatora UFC-a Džoa Rogana i nekadašnjeg šampiona Danijela Kormijea koji su tražili od sudije Marka Smita da prekine meč.

– Nisam ovo očekivao. Mislio sam da će početi sporije, da će pokušati da me obori na pod. Bio sam jači, iskoristio sam prilike. Sudija je ranije trebalo da zaustavi borbu. Osećam se loše zbog Kruza, nije se branio… Nadam se da je sve ok, da mu se ništa nije dogodilo. Ali, niko nas ne tere da radimo ovo. Sami se prijavljuje-mo. Pokušao je, nije uspeo. Svako od nas je pokušao i nije uspeo, pa je stigao negde. Svaka mu čast što je hteo da se bori.

Medić je pričao i o problemima sa kojima se suočava od kada je u SAD, koje ne sme da napusti zbog papira. Zbog toga ne može da ide u Abu Dabi gde UFC organizuje mečeve, ali ne može ni u Srbiju da vidi porodicu.

Pročitajte još

– Poslednji put sam u Srbiji bio u novembaru 2017. Tada sam i poslednji put video porodicu. A pre toga nisam od roditelja odlazio na duže od 15 dana. Nadam se da će se ta papirologija završiti. Radim dobre stvari, neću ništa da zeznem. Ova zemlja je postala velika zato što je pružala šansu ljudima da u njoj postanu uspešni. Kažu da kada sam podneo zahtev nisam bio UFC borac. Sada jesam, a nadam se da će i ova pobeda uticati da se sve sredi.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

TAGOVI:

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike