Alonso se vraća u Formulu 1 sa posebnim dodatkom

12.03.2021

19:56 >> 20:02

0

Autor: N. St.

Fernando je uveren da to neće uticati na sezonu

Alonso se vraća u Formulu 1 sa posebnim dodatkom
Copyright Profimedia/Dppi / Panoramic / Bestimage

Imao je Fernando Alonso dosta sreće. Posle nesreće u kojoj ga je auto udario dok je vozio bicikl je morao na operaciju. Sve je dobro završeno, pa će Španac moći da vozi u Formuli 1 ove sezone.

Ipak, nije sve tako savršeno kao što se mislilo. Zbog zadobijenih povreda i opasnosti će nositi dve metalne ploče u predelu vilice. Tvrdi da to nije ništa strašno.

– Ne očekujem da ću imati probleme zbog toga i osećam se 100 odsto spreman. Imaću dve titanijumske ploče u gornjem delu vilice koje će biti skinute na kraju sezone. Ponavljam ,osećam se dobro, srećan sam što sam se vratio ovom sportu. Treniram normalno, bio sam u simulatoru i moje pripreme ni na koji način nisu ugrožene – poručio je Alonso.

Vozač Alpina je uveren da može da pokaže sve šta zna i ume.

Osetio sam da imam još neke nedovršene stvari u Formuli 1. Pobede na trkama i osvajanje šampionata je nešto za šta je potrebno više stvari da se poklopi. Potreban je pun paket, sa sve fortunom i dobrim momentom. Pokušaćemo to da izgradimo u Alpinu i da se borimo za te pobede. Naravno, svesni smo da nismo sami na stazi – jasan je Alonso.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike