Zvanično: Startuje MMA LIGA na Arena Fight kanalu

19.03.2021

12:58

0

Prvo kolo, zakazano je za 20. mart u Gornjem Milanovcu

Zvanično: Startuje MMA LIGA na Arena Fight kanalu
Copyright Promo

Оtvoren je lov na šampionski pojas u svim težinskim kategorijama.

MMA savez Srbije u novu sezonu ulazi ambiciozno, velikim i ozbiljnim projektom – MMA LIGA. Ovakvim radom amaterski MMA borilački sport definitivno ima svetlu budućnost. Sa nestpljenjem očekujemo početak i nove mlade šampione za koje se nadamo da će krenuti putem našeg UFC borca Duška Todorovića.

Očekuje nas promena sistema takmičenja u seniorskoj konkurenciji, od pojedinačnog ka ligaškom modelu. Bodovanje za rang-listu i ukupni plasman boraca, u svim kategorijama. Najuspešniji klubu sezoni 2021/2022. osvojiće trofej, a najbolji borci šampionski pojas i mesto u MMA reprezentaciji Srbije, koja će kao domaćin ugostiti neku od inostranih reprezentacija na poslednjem, petom takmičenju, koje je rezervisano samo za šampione – obećanje je Luke Nikolića, predsednik MMA saveza Srbije.

Finalne borbe svih takmičenja, ekskluzivno, u direktnom prenosu emitovaće TV Arena Fight.

Prvo kolo, zakazano je za 20. mart u Gornjem Milanovcu, Sportska hala Breza. Posebno bih se zahvalio pokrovitelju takmičenja, opštini Gornji Milanovac i predsedniku Dejanu Kovačeviću na ogromnoj podršci u realizaciji, kao i tehničkom organizatoru Sportskoj hali Breza – istakao je Luka Nikolić.

MMA LIGA formira reprezentaciju Srbije od aktuelnih šampiona na kraju sezone.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Arena sport

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike