Zvezda završila sezonu: Vojvodina u polufinalu plej-ofa

20.03.2021

21:32 >> 21:34

0

Autor: M. R.

Novosađani sa 2:0 u seriji bolji od crveno-belih

Zvezda završila sezonu: Vojvodina u polufinalu plej-ofa
Copyright MN Press

Dve nedelje kasnije od planiranog odbojkaši Vojvodine i Crvene zvezde počeli su četvrtfinalnu seriju zbog problema sa virusom korona. Međutim, to odlaganje nije poremetilo ekipu koja je bila favorit u ovom okršaju. Momci iz Novog Sada, koje od nedavno sa klupe vodi legendarni Slobodan Boškan, zabeležili su večeras i drugu pobedu i prošli u polufinale plej-ofa.

Pročitajte još

Prvi meč na domaćem terenu Vojvodina je dobila maksimalnim rezultatom – 3:0, a na drugom su crveno-beli uspeli da dobiju jedan period igre i to posle ogromne borbe – 3:1 (25:14, 31:33, 25:20, 25:12). Novosađane je predvodio korektor Aleksandar Blagojević sa 24 poena. Pavle Perić je zabeležio 15, a Lazar Bajandić 11. U poraženom sastavu 25 poena je upisao Lazar Dodić, a 12 je dodao Luka Tadić.

Plasman u polufinale obezbedile su ekipe Vojvodine, Mladog radnika iz Požarevca i Radničkog iz Kragujevca. Čeka se još pobednik serije u kojoj se sastaju Partizan i Niš. Prvi duel u četvrtfinalu dobili su crno-beli, a u nedelju se sastaju drugi put.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike